Om oss

Velkommen til Idèreiser – hvor din idè blir vårt produkt!

Vi arrangerer turer av alle slag for alle kundegrupper, ikke  bare med rutefly, men også med charterfly til hovedsteder og andre attraktive reisemål, hvor direkte rutefly ikke finnes fra Sola.

Anne Kari Tveit Fossen startet selskapet Idereiser AS i 2001, etter å ha jobbet i reiselivsbransjen siden 1986. Først i bussturnbransjen, så innen hotellbransjen, og i årevis som reiseleder på bussturer. Hun sitter derfor med gode kunnskaper og lang erfaring på kryss og tvers ikke bare i Europa, men hele verden.

Vi er opptatt av personlig service og at dine egne idéer eller ønsker skal bli etterkommet i størst mulig grad. Har du bare et ønske men mangler gode idéer er vi her for å tipse, inspirere eller hjelpe deg.

Firmaturer, klasseturer, venneturer, messer, cruise & elvecruise, storbyferie, tematurer som f.eks. vin-/ølsmaking, sykkelturer, spa-ferie, shoppingferie, julemarked, sommerferie, juleferie osv.

Rutefly & charterfly, hotell & leiligheter, buss, tog, leiebil, båt…you name it! Vi fikser det meste.

Prøv oss!

Vi er medlem av reisegarantifondet.

2 Responses to “Om oss”

 1. Jon Tore Refve

  Hei. Bore bondelag har i 5 år reist på lokale turer men nå lure me på utlandet. Aberdeen har god flyforbindelse med Sola så det tenkte me var interessant. Me har reist fredagsmorgen til lørdagskveld men tenkte å utvida til søndagskveld. Ser at SAS flyr kl 0900 fredag. Me tenkte ett faglig opplegg fredag med 3-4 gardsbesøk el.lig knytta til landbruk pluss lunsj. Lørdag kanskje meir skotsk historie/kultur, slott, whiskey og lign. Damene vil ha en del tid til shopping på lørdag så kanskje opplegg fram til lunsj? Me tenke felles middag både fredag og lørdag kveld, kanskje med skotsk aften el.lign. en kveld? Søndag tenkte me fri fram til fly. Lunsj lørdag og søndag kan ordnast individuelt. Me vil bu sentralt men treng ikkje vera luksushotell og med frokost. Ang. transport er det lettast å leie 9-seterer eller buss med sjåfør? Me pleie ver 15-20 personer med og vil sette tak på rundt 25 viss det blir så stor pågang. Me tenkte helgå 23.-25. Oktober men kan ta helgå før og etter. Kan du hjelpe oss med dette og kva blir evnt prisen. Mvh Jon Tore Refve

  Svar
  • idereiser

   Hei Jon Tore, takker for landbruksrelatert forespørsel for Bore bondelag. Vi har lange erfaring innen landbruks- turer i hele Europa og Skottland er et interessant valg for her kan vi tilby alle typer gårdsbesøk myntet på melkeproduksjon, kjøttproduksjon ofte kombinert med saueavl, så reisemålet er svært interessant. Vi foreslår en tur hvor vi organiserer buss med sjåfør fra vår samarbeidspartner, noe som vil gi en større faglig utbytte for alle. Det er flott vi har fått høre om interessant reiseperiode og vi er herved i gang med forespørsel på gruppe-flyseter og overnatting i Aberdeen. For videre kommunikasjon hadde det vært bra å ha din epost adresse og gjerne telefon nummer. Vi ser fram til å høre fra deg og vil oppdatere så raskt vi har et pris estimat per person i dobbeltrom. Med vennlig hilsen, Lucia Holen /Anne Kari Tveit Fossen

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggere liker dette: