Julemartrhy_prahaked turer….kom i julestemning og gjør unna julehandelen til en brødel av prisen hjemme. Julebord, ta med familien på en magisk førjulsstemning, vennetur….vi fikser alt for dere! De beste julemarkedene finner du i Krakow, Praha, Berlin, Budapest, Frankfurt, Riga, Tallinn, London, Wien, Köbenhavn…du kan også finne julstemning i New York f eks

 

 

 

CruiseKroatia1Cruise….vi kan ordne med cruise på store skip og små skip – du kan t.o.m. chartre ditt eget skip! Vi arrangerer påmeldingsturer der vi har vårt eget skip til disposisjon og bestemmer selv hvor vi seiler. F eks i Kroatia, Middelhavet, karibien, Hurtigruten langs norskekysten… Dette er en sosial og fin måte å oppleve nye havner og steder på, og billigere enn du tror.

 

 

 

Elvecruise2

Elvecruise…opplev Europas vakre natur på Donau, Rhinen, Dorou m.fl. Vi besøker kjente og interessante steder av kulturell verdi, kanskje vi får med oss store begivenheter underveis, vi sykler kanskje en strekning langs elven for å få en bedre opplevelse av stedet… Sosialt, komfortabelt – passer for alle.

 

 

 

Heviz 2 Ungarn og Héviz….vi har lagt vår elsk på dette vakre stedet og spa-senteret som ligger ikke så langt fra Budapest og Balaton-sjøen. Vi arrangerer årlige gruppeturer hit kombinert med vingårdsbesøk, vandre- og sykkelturer, hesteshow, konserter m.m. I kurbyen Héviz er det velvære og spa-behandling som gjelder, et nydelig sted. En populær tur blant våre kunder.

 

 

Georgia1Georgia, Aserbajdsjan, Armenia…..ved Kaukasus og mellom Svartehavet og Kaspiske Hav ligger 3 spennende land i sentral-Asia der vi arrangerer gruppeturer. Spennende, ukjent kultur, matopplevelser, mektig natur og spennende mennesker som vi møter på vår ferd. Også blant våre mest populære turer.

 

 

 

Lemurer1Madagaskar…solskinnsøya i det indiske hav. Verdens fjerde største øy, for mange kjent som misjonsfelt og et land med unikt natur og dyreliv. Vi arrangerer turer hit med variert reiserute og innhold. 80% av øyas plante- og dyreliv er endemisk, dvs finnes bare her naturlig. Kultur, mat, misjon & bistand, sol & bad…dette er et reisemål å få med seg!

 

 

 

Safari1

Safari….Sør-Afrika, Kenya, Tanzania. Opplev The Big Five, vi bor i komfortable safari-lodge eller camp/telt midt i dyrenes rike! Kombinér med f eks vingårdbesøk, sol & bad på Zanzibar, se Kilimanjaro, Victoriafallene, haisafari og andre spennende opplevelser!

 

 

 

Frihetsgudinnen1

USA….en sikker vinner hos de fleste. Opplev New York, Florida, Los Angeles & Hollywood, Grand Canyon, Texas, Rocky Mountains, Route 66, California, Chicago, Alaska, Disneyland, Hawaii…vi kan legge opp til gruppereiser, familieferie, vennetur med shopping i New York, landbruksturer, cruise i karibien….you name it!

 

 

 

Hurtigruten1Hurtigruten…opplev vår langstrakte og flotte kyst med et av Hurtigrutens skip! Fjord og fjell, lundefugl og hval, havørn og reinsdyr…Opplev midnattssola eller nordlyset. Du har kanskje sett verden men ennå ikke reist Bergen – Kirkenes og virkelig opplevd ditt eget land ennå. Nå er det på tide! Du kan også oppleve Antarktis, Grønland m.fl Bare spør oss!

 

 

 

Slovakia1Øst-Europa….Slovakia, Tsjekkia, Bosnia & Herzegovina…m.fl. Vi har lang erfaring med spennende turopplegg både for grupper og individuelle. Kultur, mat & vin, historie, natur og spennende opplevelser. Vi kan også chartre fly for større grupper, det gjør vi rett som det er – da flyr du rett til dit vi skal, mer tid på tur og ikke nødvendigvis dyrere enn rutefly.

 

 

 

Thailand1Østen….Thailand, Kina, Vietnam, Indonesia, India, Singapore, Sri-Lanka…eksotisk, vakkert, folkerikt, spennende kulturer, store matopplevelser, sol & bad, shopping, rundreiser…Vi har gode idéer om hva dere bør få med dere og legger opp turen etter budsjett, hva som passer best for dere, sesong og finner de beste reiserutene og de beste hotellene.

 

 

 

Montenegro1Kroatia & Montenegro….Idéreiser har lokalkontor i dette området med spesialkompetanse på ferieopplevelser både for grupper og individuelle. Vakker kyst, flotte fjell, lavt kostnadsnivå, skjærgårdscruise, vin & mat opplevelser, spennende kultur….m.m. Hør med oss hva vi kan anbefale å oppleve for akkurat dere! Passer for alle.

 

 

 

Landbruk1Landbruksturer….vi arrangerer landbruksrelaterte gruppereiser for bønder og annen jordbruksrelatert virksomhet. Besøk gårder i Skottland, delta på jordbruksmesser, lær mer om hvordan jordbruk og gårdsdrift fungerer i utlandet. Ta kontakt for idéer og muligheter som passer best for dere.

 

 

 

Cuba2Cuba….etter at Fidel Castro forlot denne verden har denne flotta øya åpnet seg mer for turisme. Spennende kultur og historie, med påvirkning av spanjoler og pirater, kultur med sigarer og rom, vakker natur og strender, magiske Havanna…vi arrangerer gruppeturer hit med norsk reiseleder. Vi kan også ordne med indivduelle ferieturer – hør med oss, vi vet hva du bør få med deg!

 

 

 

Auschwitz1Klasseturer….Auschwitz, Birkenau… Sterk historie som aldri må glemmes. Kombinér med besøk på andre skoler, kulturminner og andre skole-relaterte aktiviteter. Vi kan chartre fly direkte fra Sola for større grupper, vi legger opp tur som passer best for klassens budsjett og ønsket program. Også dette har vi god erfaring med.

 

 

 

Teambuilding1Firmaturer….teambuilding-turer, julebord, konferanser, forretningsreiser. Vi arrangerer stadig vekk gruppereiser for små/mellomstore- og større bedrifter som ønsker et turopplegg – både i Norge og i utlandet. Vi fikser alt – fly, transport, overnatting, restaurantbesøk, opplevelser…alt innenfor deres budsjett. Vi kan også chartre fly for større grupper- spar tid og penger! Hør med oss – vi har gode idéer.

 

 

 

Øltur1Ølturer….ta med kompiser, kollegaer – eller bli med ølklubben på nye spennende oppdagelser i «øl-verdenen»! Uendelig mange øl-sorter finnes der ute, prøv en øl-sykkel, besøk øl-bryggerier, matopplevelser med godt øl, du kan t.o.m. bade i øl! Sosialt, morsomt og lærerikt. Vi vet hvor du skal dra – og vi fikser alt!